22 июня 2015 г.

Объявление

Девченки, привет)
Есть предложение для киевлянок. В одном атмосферном анти-кафе "Циферблат" будет 2-х часовой мастер класс. Стоимость мастер-класса по рассценкам кафе: первый час пребывания 36 грн, второй  и последующие по 18 грн. Вкусняшки в виде чай/кофе/лимонад/печеньки в неограниченном количестве уже входят в стоимость пребывания. Время с 19 до 21 часов. А еще был создан БЛОГ в котором будем общаться на тему встреч, игр, новостей и прочему)

и немного о мероприятии)



За «шкалою валяної вовни», фетр знаходиться між повстю і велюром, що дозволяє йому, абсолютно невигадливо, трансформуватися в предмети мистецтва: іграшки, листівки, подушки, книжки, прикраси - безліч цікавих різностей. 

Загалом, зараз так само модно носити аксесуари з фетру, як наприкінці ХІХ століття було модно носити капелюх-федору. Капелюшок з м'якого фетру, оповитий стрічкою, з м'якими полями, які можна було піднімати й опускати, названу на честь княгині Федори Ромазової, героїні популярної в ті роки п'єси «Федора» Віктора Сарду.

І навіть якщо з театром ти так близько не знайомий, то в старих фільмах точно капелюшок бачив!
Тому ми подумали, а чому б не зібратися всім разом і не пошити щось цікаве, наприклад - маленькі іграшкові талісмани, як ті, що возять із собою мандрівники. Щоб у майбутньому шити ще й круті капелюхи.
Приходь в четвер 25 червня о 19:00! І до 21:00 в твоїх руках вже буде власноруч створений стильний талісман!

Вхід за умовами простору: перша година - 36 грн, а кожна наступна 18. 

Наша адреса: вул. Володимирська, 49А (м. Золоті Ворота/м. Театральна). 
Наш телефон: +38 (063) 745 44 34.


Я буду) кто со мной?

Возможно всем понравится и сам Циферблат и можно будет посиденьки там проводить

1 комментарий:

  1. О!!!! Я очень хочу, но пока не знаю смогу ли, загрузка нереальная какая-то образовалась. Мысленно я уже там))) Буду стараться прийти.

    ОтветитьУдалить